the-ambassador-house-logo-header

Wie had 15 jaar geleden kunnen bedenken dat Google de meest machtigste organisatie ter wereld zou zijn. Sterker nog, wie dat zou voorspellen 15 jaar geleden zou knettergek worden verklaard. Nieuws, zoals wij ‘nieuws’ uit het verleden kennen is op het moment van uitzenden al achterhaald en heeft enkel nog een herhalingswaarde. Iedereen is constant bezig met oordelen en veroordelen zonder de feiten goed te kennen. Wij denken nu al alles te weten… Maar is dit zo? Is Facebook onze nieuwe wereldleider, onze nieuwe democratie?

Welke rol speel jijzelf of jouw organisatie over 10 jaar in deze sociale media wereld economie?


lmx4tgj8-jpeg
Maurice van Bokhoven
Maurice van Bokhoven, visionair op het gebied van sales, marketing en communicatie neemt je mee in een reis naar de toekomst. De wereld als republiek van Facebook en Google.
Een nieuwe wereld die onderhevig is aan de monopolistische wijze van de social media mens: Jij! Journalist van je eigen leven!

Klanten over Maurice van Bokhoven
Maurice is een Communicator in hart en nieren. Zijn drang naar authentiek gedrag en omdenken in Marketing en Communicatie is groot ;  hij is van mening ,dat deze periode rijp is voor structurele veranderingen in het gedrag van individuen en organisaties.

Maurice is tevens een mens. Met gevoel voor verhoudingen en een heldere kijk op de mensheid en zijn gedrag. Met zijn vlijmscherpe analyses en de uitleg erover, heeft hij zich bekend gemaakt als een visionair. Maar dan wel met de kwetsbaarheid van een gewoon mens. Zijn kracht ligt erin, dat hij daarnaast ook mensen kan verbinden, die hetzelfde zien en uiten. Dat maakt hem tot een teamspeler, met oog voor andere meningen en visies. In zijn vakgebied met een woord te omschrijven: communicatie. Zo is hij de initiator en organisator van een masterclass Authenthiek Leiderschap, dat in december 2014 zal worden gehouden. Om de leiders van nu te doordringen van het feit, dat de tijd is gekomen om hun gedrag aan te passen aan de eisen van dit tijdvak.

Het unieke aan Maurice is, dat hij met zijn visie anderen stimuleert en inspireert en oprecht aandacht geeft aan hen. Hij ontvangt liever dan dat hij zendt. Maurice ten voeten uit.

Als exponent van een nieuwe Marketing Communicatie gedachte, kan hij anderen helpen deze omslag te maken. Als schrijver kan hij zijn ideeën vormgeven en laten inwerken. Social Media wordt dan eindelijk weer eens een kanaal voor echte geluiden en realistische gedachten over de toekomst.