Onze missie: #Socialeinnovatie
=

Het bedenken en uitvoeren van nieuwe strategieën, concepten, ideeën en organisaties die een oplossing bieden voor grote huidige- en toekomstige maatschappelijke uitdagingen

Aantal dagen te gaan tot eerstvolgende evenement:

Bekijk hier een overzicht van onze evenementenVrijwel niemand twijfelt meer: technologie gaat onze wereld volledig veranderen. Daarnaast neemt de globalisering toe, en wordt de samenstelling van de bevolking om ons heen heel anders. De technologische ontwikkelingen en de social - demografische veranderingen zorgen voor veel kansen, maar ook voor uitdagingen. Er ontstaan daarnaast maatschappelijke vraagstukken, die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Wij geloven er echter in dat wij gezamenlijk de problemen en onduidelijkheden kunnen oplossen, door de handen ineen te slaan en samen te werken.

ideen

Wat doen we concreet?

Wij organiseren evenementen, conferenties en meetups rondom het onderwerp sociale innovatie. Tijdens dergelijke gelegenheden brengen wij mensen met verschillende achtergronden bij elkaar om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wetenschappers, bedrijven, studenten, werkzoekenden, start-ups, media, scholen, ziekenhuizen, beleidsmakers, NGO's en politici zijn de doelgroepen van Connectingcentre.

Naast het bovengenoemde voeren wij diverse onderzoeken uit, en bieden wij met onze netwerkpartners diverse trainingen, adviestrajecten & veranderingstrajecten aan rondom het onderwerp sociale innovatie. Voor meer informatie neem met ons contact op.
verbinden

Waarom evenementen, conferenties en meetups?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen oplossingen kunnen bedenken voor allerlei maatschappelijke vraagstukken! Diverse evenementen, conferenties en meetups kunnen bovendien óók een gids zijn voor een duurzame levenswijze die tot betrokkenheid, samenwerking en verandering kan inspireren.

Terugblik eerste editie conferentie #socialeinnovatie (december 2016)Lees hier het verslag van de eerste conferentie #socialeinnovatie gehouden op 16 december 2016 te Wageningen.

2017: sociale innovatie

Inspiratiesessies, dialoogsessies, beurs/expositie, uitgebreide programma's & netwerkmogelijkheden

Delen = samen sterk!

Deel dit evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema’s en om op de hoogte te blijven.

Netwerkpartners

Ook uw bijdrage als organisatie voor #socialeinnovatie leveren? Neem dan met ons contact op.