World Café, dialoogvorm voor grote groepen

logo-fc-gcgr-jpeg

The World Café is een werkvorm om een levendige gezamenlijke dialoog op te zetten rondom de maatschappelijke vragen die er echt toe doen. Alle deelnemers van de conferentie kunnen hieraan meedoen. World Café zal worden ingezet om laagdrempelig, gezellig aan tafeltjes in een open sfeer, maar wel zeer intensief met elkaar te overleggen en oplossingen te bedenken voor de maatschappelijke vraagstukken. “Bottom up” denken staat centraal.

Tijdens the World Cafe worden enkele actuele vraagstukken behandeld, die in de enquêteresultaten over Sociale Innovatie voorafgaand aan de conferentie’ naar voren zijn gekomen.


Sociale innovatie en een Café
Wat is het verband tussen die twee? Wie is er ooit niet in een café geweest, waar je informeel en open, in een intieme sfeer samen met een bont gezelschap een goed gesprek hebt gevoerd. Richting huiswaarts zijn de zakken gevuld met wijsheden van anderen, overtuigingen van uzelf en bovenal mooie ervaringen.

Bij innovatie wordt al snel gedacht aan digitale vooruitgang. Sociale innovatie gaat over technologische innovatie met een sociale dimensie. Hoe verandert de manier waarop we ons werk organiseren en hoe kunnen we beter samenwerken om meer uit onszelf te halen?

Daarom organiseert Facilitating Company een World Café waarin u wordt uitgedaagd om samen met anderen na te denken over innovatie oplossingen van maatschappelijk relevante thema’s. Sociale Innovatie gaat immers over wat relevant is voor u en voor anderen. Praat mee op 16 december a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *