Veranderingsmanagement in de praktijk

logo-fc-gcgr-jpeg

Voor wie:
mensen die professioneel zijn betrokken bij veranderingen in organisaties en opzoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Omschrijving workshop
Elke organisatie verandering wordt ingegeven door een bedrijfseconomische noodzaak of beleidsmatige ambitie. Deze inhoudelijke doelstelling vraagt altijd om een aanpassing van de cultuur van de organisatie om succesvol de verandering tot stand te brengen. Uiteindelijk maken de mensen en de effectiviteit van hun samenwerking het verschil.

De essentie van veranderen in organisaties is de dialoog voeren met elkaar waarmee de verandering wordt bepaald, tot stand komt en in de cultuur verankerd wordt.

De workshop “veranderingsmanagement in de praktijk” wordt verzorgd door Facilitating Company. Zij delen met u hun visie op en ervaring met de dialoog tot stand brengen in veranderingstrajecten.

Ontdek in deze workshop de 8 sleutelresultaten waarop u dient te sturen voor een succesvol verandertraject. Beleef deze sleutelresultaten door de dialoog aan te gaan met professionals uit andere organisaties en neem waardevolle inzichten mee die u direct kunt toepassen. De kennis van succesvol veranderen zit besloten in de praktijk van het veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *