De arbeidsmarkt van de toekomst

logov3
Robots nemen ons werk over. Van uitvoerend tot professionals, je leest het overal. De wetenschap is volledig verdeelt over hoe de toekomst eruit ziet. 50% van de wetenschappers weten met absolute zekerheid dat er meer banen verdwijnen dan erbij zullen komen. De andere 50% verwacht dat de nieuwe technologie net zoveel werk zal creëren als er verdwijnt. Het enige wat we zeker weten is dat er heel veel gaat veranderen.

Robots, algoritmes, big data, 3D printers, zelfrijdende auto’s, drones en bio-technologie hebben allemaal hun impact op het werk dat we gaan doen en hoe we dit werk gaan organiseren. In deze workshop zal Bas van de Haterd op zijn eigen unieke, interactieve, wijze deze onderwerpen de revue laten passeren.


bas

Bas van de Haterd – professioneel bemoeial
Bas van de Haterd is auteur van meerdere managementboeken, waaronder ‘(R)evolutie van werk’ en ’10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen‘. Hij is gefascineerd door de invloed van technologie op werk en maatschappij en helpt organisaties en maatschappelijke instellingen zich hier op voor te bereiden.

Hij heeft een eigen unieke non-lineaire presentatiestijl die aanzet tot interactie. Vooraf weet niemand, inclusief de spreker, welke onderwerpen aan bod komen in een sessie.

Sociale netwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *