#Socialeinnovatie
=

Het bedenken en uitvoeren van nieuwe strategieën, concepten, ideeën en organisaties die een oplossing bieden voor grote huidige- en toekomstige maatschappelijke uitdagingen

Bent u aanwezig tijdens onze evenementen? Hierover zullen wij snel meer informatie publiceren op deze website.

Vrijwel niemand twijfelt meer: technologie gaat onze wereld volledig veranderen. Daarnaast neemt de globalisering toe, en wordt de samenstelling van de bevolking om ons heen heel anders. De technologische ontwikkelingen en de social - demografische veranderingen zorgen voor veel kansen, maar ook voor uitdagingen. Er ontstaan daarnaast maatschappelijke vraagstukken, die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Wij geloven er echter in dat wij gezamenlijk de problemen en onduidelijkheden kunnen oplossen, door de handen ineen te slaan en samen te werken.

Wat doen we concreet?
Wij organiseren evenementen, conferenties en meetups rondom het onderwerp sociale innovatie. Tijdens dergelijke gelegenheden brengen wij mensen met verschillende achtergronden bij elkaar om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wetenschappers, bedrijven, studenten, start-ups, media, scholen, ziekenhuizen, beleidsmakers, NGO's en politici zijn de doelgroepen van Connectingcentre.

Naast het bovengenoemde bieden wij diverse trainingen, adviestrajecten & veranderingstrajecten aan rondom het onderwerp sociale innovatie. Voor meer informatie neem met ons contact op.

img_0365

Delen = samen sterk!

Deel onze website via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema’s en om op de hoogte te blijven.

Initiatiefnemers

Geuploade afbeelding

Marya Yaqin

Initiatiefnemer
Marya Yaqin is de initiatiefnemer van de conferentie en is van beroep trendwatcher, adviseur en blogger. Ze spreekt regelmatig over de wereldwijde trends & de impact van technologieën op mens, bedrijf en maatschappij.

Marya heeft voor meer dan 1000 MKB’ers, managers en studenten workshops verzorgd over de veranderende samenleving en optimaliseren van processen. Meer informatie: www.maryayaqin.com
Geuploade afbeelding

Arianne Wienke

Arianne Wienke is verantwoordelijk voor de communicatie. Dit doet zij uiteraard niet alleen, maar samen met een team van communicatie specialisten.

Arianne is een Transformational Storyteller. Zij begeleidt teams om taal te geven aan hun waarden, verwachtingen en ambities. Dit doet zij in de vorm van (inter)actieve workshops, trainingen en soms in een persoonlijk begeleidingstraject. Arianne neemt je mee op weg naar een duidelijk toekomstbeeld en een heldere focus. Waardoor het persoonlijk welzijn toeneemt en het (ziekte)verzuim afneemt.
Geuploade afbeelding

Arnold Beekes

Arnold werkt mee aan de PR van de conferentie. Hij heeft als (startup) founder uitgebreide internationale ervaring met sociale innovatie (klimaatverandering, duurzaamheid, sociale innovatie incubator, leren en onderwijs).

Arnold’s ervaring ligt met name op het terrein van human-centered innovation. Hij heeft uitgebreide innovatie ervaring opgedaan als corporate executive, als consultant en als CEO van startups.
Bovenal is Arnold een generalist die gemakkelijk verbindingen legt en het grote plaatje ziet.
Meer informatie: beekes.wixsite.com/disruption
Geuploade afbeelding

Onno-Hans Noteboom

Onno is verantwoordelijk voor de totale logistieke organisatie tijdens de conferentie.
Onno-Hans Noteboom is van beroep docent in het Hoger Onderwijs en daarnaast actief als Innovatieregisseur/coach. Zijn onderwerpen zijn ‘Learning Society’, ‘Organisational Learning’ door Leren op de werkplek van het individu. Hij is een aanjager van bottom-up ontwikkelingen, de mens, burger staat centraal bij ‘transitie-vraagstukken.

Onno-Hans is in het verleden nauw betrokken geweest bij verschillende complexe infrastructurele vraagstukken. Heeft altijd de brug weten te vinden tussen het gedrag van mensen/groepen en de inhoudelijke kant van het vraagstuk. Centraal staat altijd ‘lang leve leren’. Zo is hij nauw betrokken bij nieuwe onderwijsvormen.
Meer informatie: www.managementofchange.nl, www.lerendnederland.nl

Netwerkpartners

Ook uw bijdrage als organisatie leveren? Neem dan met ons contact op.