Toevoegen in Global Innovation Map (Lite version)

Met dit formulier kunt u een locatie van uw bedrijf/organisatie op Global Innovation Map vermelden. Uw aanvraag wordt door onze redactie altijd gecontroleerd. Na een goedkeurding door de redactie wordt uw locatie zichtbaar op de Global Innovation Map. Uw aanvraag wordt enkel in behandeling genomen als uw activiteiten betrekking hebben op technologie, innovatie en sociale innovatie. Met het invullen en verzenden van onderstaand formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Adresgegevens

De onderstaande gegevens worden gepubliceerd op onze website, en zijn dus altijd openbaar raad te plegen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, spam of andere (illegale) handelingen die voortvloeien als gevolg van vermelding van uw locatie op onze map.

Velden met * zijn verplicht.Kies maximaal één continent. Voor meer locaties moet u een nieuw formulier invullen. Dus voor elke nieuwe locatie is er een nieuw formulier vereist.

Kies maximaal één provincie. Voor meer locaties moet u een nieuw formulier invullen. Dus voor elke nieuwe locatie is er een nieuw formulier vereist.


In welke sector is uw bedrijf/organisatie actief*?
Kies maximaal 2 sectoren. Voor meer sectoren moet u het formulier opnieuw invullen.


Straat en huisnummer (van uw bedrijf/organisatie)*:
Eventuele toevoeging (adres):
Postcode*:
Plaats*:
Staat:
Land*:
Bijv. Utrechtsestraat 5 Amsterdam. Deze locatie wordt op de map gemarkeerd. Het is van belang om het adres juist te vermelden, zonder komma's, zodat het adres door het systeem automatisch wordt herkend.

Deze naam verschijnt linksboven zodra geïnteresseerden op "Meer informatie" klikken.

Deze naam verschijnt linksboven zodra geïnteresseerden op "Meer informatie" klikken.

Trefwoorden*
Kies maximaal 2 trefwoorden die van toepassing zijn op uw locatie.
Deze trefwoorden zorgen ervoor dat u beter vindbaar bent op de map.


Kies maximaal 2 extra trefwoorden die van toepassing zijn op uw locatie. Het invullen van deze trefwoorden (tags) is niet verplicht.


Het management zal kijken in hoeverre deze trefwoorden toegevoegd kunnen worden in ons zoeksysteem. Er wordt geen garantie gegeven dat deze extra trefwoorden daadwerkelijk toegevoegd worden in ons systeem, aangezien wij veel aanvraag vanuit de markt krijgen. Aan deze extra tags kunnen geen rechten worden ontleend.Tooltip *:
Beschrijf in maximaal 10 woorden wat uw organisatie/bedrijf exact doetDeze tekst verschijnt direct op de map. Het is handig als u deze beschrijving zowel in het Nederlands als in het Engels schrijft.
Let op: om uw tekst in meerdere talen op onze website juist weer te geven, gebruik altijd de volgende codes: [:nl ]Hier komt uw Nederlandse tekst[:en ]Here u can write your English text[ :]. Tussen [] mag er geen spatie staan!
.
Beschrijving van uw diensten/producten*
(in maximaal 50 woorden): Deze tekst verschijnt onderaan de map, zodat geïnteresseerden een beter beeld krijgen wat uw bedrijf/organisatie doet. Het is handig als u deze beschrijving zowel in het Nederlands als in het Engels schrijft.
Let op: om uw tekst in meerdere talen op onze website juist weer te geven, gebruik altijd de volgende codes: [:nl ]Hier komt uw Nederlandse tekst[:en ]Here u can write your English text[ :]. Tussen [] mag er geen spatie staan!Motivatie *
Kunt u aangeven wat uw bedrijf/organisatie met technologie en/of sociale innovatie precies doet?
Deze tekst verschijnt zodra mensen op "Meer informatie" klikken. Het is handig als u deze beschrijving zowel in het Nederlands als in het Engels schrijft.
Let op: om uw tekst in meerdere talen op onze website juist weer te geven, gebruik altijd de volgende codes: [:nl ]Hier komt uw Nederlandse tekst[:en ]Here u can write your English text[ :]. Tussen [] moet er geen spatie staan!Logo van uw bedrijf/organisatie
Let op: afbeelding mag minimaal 3KB en maximaal 5MB groot zijn. Maximale toegestane breedte is 1500 pixels. De volgende formaten zijn toegestaan: bmp, gif, ico, jpe, jpeg, jpg, png, tif, tiff.
Uw contactgegevens

De onderstaande gegevens worden niet op de website gepubliceerd en worden enkel voor onze administratie gebruikt.Hoeveel is:

U bent klaar. Klik op Verzenden. Het kan even duren voordat het formulier is gezonden, dit is afhankelijk van de grootte van uw toegestuurde afbeeldingen/bestanden. U krijgt automatisch een ontvangstbevestiging via email toegestuurd.

Als u in de toekomst de gegevens van uw locatie wilt wijzigen, dan moet u opnieuw dit formulier invullen. Uw eventuele betaling komt dan te vervallen.
Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
www.connectingcentre.com/terms
Klik hier voor een compleet overzicht van onze algemene voorwaarden .