Global Innovation Map

Wij hebben lang nagedacht over wat er nog niet is, maar wel een realiteit zou kunnen worden, waardoor de gehele maatschappij enorm vooruit kan lopen.

Na diverse onderzoeken en inventarisaties zijn wij tot de volgende conclusie gekomen: door een wereldwijd netwerk te creëren voor en met iedereen die zich bezig houdt met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en/of technologie, kunnen er diverse matches worden gemaakt, kennis worden overgedragen en uiteindelijk de wereldwijde welvaart worden bevorderd.

Om de bovengenoemde reden heeft Connectingcentre besloten een Global Innnovation Map te ontwikkelen, met als doel om technologie en (sociale) innovatie online zichtbaar te maken en diverse organisaties/bedrijven met elkaar in verbinding te brengen. Iedereen die zich bezig houdt met het verbeteren van de wereld met behulp van technologie & (sociale) innovatie kan zich gratis aanmelden voor Global Innovation Map.


Hoe werkt het?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
 

U kunt de locatie van uw organisatie/bedrijf geheel kosteloos direct op onze website laten opnemen. Bekijk hier de mogelijkheden. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Global Innovation Map.

Video over Global Innovation Map