Innovatietrajecten

Als u uw organisatie wilt innoveren, heeft u structuur en draagvlak nodig voor innovatie. Daarnaast is het van groot belang om ideeën te documenteren en veel tijd te besteden aan relatiemanagement binnen- en buiten uw organisatie. Wij bieden diverse innovatietrajecten aan, variërend tussen 3 tot 12 maanden waarbinnen nieuwe ideeën geboren en geïmplementeerd kunnen worden.

Onze innovatietrajecten bestaan uit diverse workshops, gesprekken en deskresearch. Al tijdens het innovatietraject wordt er middels diverse tools vanuit Connectingcentre gewerkt aan het verzamelen en uniformiseren van ideeën, zodat er blijvend een innovatieveld gecreëerd wordt waar nieuwe ideeën verder kunnen worden bedacht en uitgewerkt. Ook helpen wij u om veel draagvlak te creëren onder uw medewerkers en- of klanten. Daarnaast denken wij met u mee aan (nieuwe) business modellen zodat u optimaal kunt inspelen op de veranderingen in de maatschappij.


Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de specifieke vraag en de methode die zich hier het best voor leent. Meestal kost een innovatietraject bij ons tussen €5000 tot €5.0000 exclusief BTW. Het totaalbedrag is afhankelijk van hoeveel uur wij daadwerkelijk san uw organisatie gaan besteden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bellen kan ook: 06 19 49 77 64. Na een gesprek zorgen wij ervoor dat u een op uw wensen en eisen afgestemde offerte ontvangt.