#Socialeinnovatie

= Don't miss the opportunity to be part of the solution!

In november 2017 werd Hof van Wageningen failliet verklaard. Omdat het niet zeker is of we in Wageningen terecht kunnen, hebben we besloten om conferentie #socialeinnovatie van januari 2018 af te blazen. Het evenement wordt nu een jaar verplaatst naar september 2018. Meer informatie zullen wij op deze website binnenkort plaatsen.

Evenementen rondom technologie & sociale innovatie

Inspiratiesessies, dialoogsessies, exposities & netwerkmogelijkheden

Wij geloven in de kracht van de samenwerking. Daarom zijn we gaan werken voor- en samen met de Maatschappij. Voor een compleet overzicht van de opkomende evenementen van de Maatschappij klik hier: www.de-maatschappij.nl.

de-maatschappij

Delen = samen sterk!

Deel dit evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema’s en om op de hoogte te blijven.

Exposanten/sponsors

Geuploade afbeelding

Exposant

Heeft u interesse in een stand en/of een ander actieve bijdrage aan de conferentie? Vult u dan geheel vrijblijvend hier het aanvraagformulier in.
Geuploade afbeelding

Sponsor

Is het hebben van een eigen stand voor u niet helemaal de juiste aanpak, maar wilt u wel zichtbaar aan dit evenement verbonden zijn? Dan is een van onze sponsordeals wellicht iets voor u. U kunt geheel vrijblijvend hier het aanvraagformulier invullen.

Terugblik eerste editie conferentie sociale innovatie (december 2016)Lees hier het verslag van de eerste conferentie #socialeinnovatie gehouden op 16 december 2016 te Wageningen.

Ook uw bijdrage als organisatie voor conferentie leveren? Neem dan met ons contact op.